CONTACT

1/1

"I HAVEN'T BEEN EVERY-

WHERE

BUT IT'S ON

MY LIST."

 

Susan Sontag

Mijn naam is Eric van Bree en ik ben uw gids op alle tochten. Ik ben geboren in 1969, getrouwd met Berbel en heb twee dochters, Femke en Marieke. De hond op de foto is Knut.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de bergen. In 2006 werd een droom verwezenlijkt. Toen werden mijn vrouw en ik de trotse eigenaren van Chalet Thuus in Lenk im Simmental. Sindsdien ben ik nog vaker in de bergen te vinden. De omgeving van Lenk ken ik inmiddels als mijn broekzak.

Met het volgen van cursus ASAM Wandelleiter is in 2010 een andere droom in vervulling gegaan. Gedurende ruim 13 weken verdeeld over 2 jaar heb ik deze Zwitserse opleiding succesvol afgerond en is mijn kennis over de bergwereld enorm verrijkt.

Een andere passie van me is het fietsen. Als voormalig amateur wielrenner, is het vanzelfsprekend dat het gaat om fietsen met een sportief karakter.
Door beide passies met elkaar te combineren is in 2012 Hike + Bike ontstaan. Ik hoop dat ik u mag leiden door de geweldige bergen in het Berner Oberland!

Jan Hokaarsstraat 36,
5708 CV Helmond

Bel

0682050101

Jan Hokaarsstraat 36

5708 CV Helmond

Nederland

info@hike-and-bike.nl

  • Twitter
  • Instagram