top of page
Fiets Race

Kop over Kop

Berner Oberland

ab1417_9fff874394f943ad90eec9a90d8d7178_

Ga ‘kop over kop’ en voel je een echte professional. In de kleuren van ‘team Hike-and-Bike’ neem je deel aan een cyclo-sportieve toertocht in de Alpen. De Zwitserse tochten staan bekend om de uitstekende organisatie. Je fietst in een schitterend decor, over goed onderhouden wegen. Dat er klassementen worden opgemaakt, geeft de tochten nog een extra dimensie. Toch geldt ook hier dat meedoen, en de tocht uitrijden, veel belangrijker is dan winnen. Het passeren van de finishboog is het doel. Dat geeft de deelnemer een onvergetelijke voldoening.  

PROGRAMMA


Dag 1  

Aankomst en kennismaking in Zwitserland. We passen de kleding van ‘team Hike-and Bike’ en bij voldoende animo worden de benen nog wat los getrapt.
Dag 2 

We fietsen een tocht van circa 80 kilometer. We wennen aan het klimritme en zetten onze spieren voor de laatste keer echt op spanning.
Dag 3 

Een uurtje op de fiets om soepel te blijven. In de middag maken we de fietsen in orde en treffen we de laatste voorbereidingen. In de avond gaan we koolhydraten stapelen tijdens de pasta-party.
Dag 4

De cyclosportieve toertocht ! In de avond delen we ervaringen en sterke verhalen bij de BBQ.
Dag 5

Na een verdiende nachtrust en een goed ontbijt vertrekken we weer naar Nederland.

IS INCLUSIEF:
  • inschrijving cyclosportieve toertocht

  • 4 overnachtingen o.b.v. half pension

  • kleding Hike and Bike (koersbroek en -shirt)

  • begeleiding ervaren wielrenner(s)

 

GESCHIKT VOOR:

Wielrenners

 

MINIMUM/MAXIMUM DEELNAME:

Vertrek bij minimaal 4 personen.

VANAF €399 - 5 DAGEN

bottom of page